Afbeelding

33 Zwemdiploma

NULL

33 Zwemdiploma’s uitgereikt bij Zwemvereniging Beek en Donk


Beek en Donk – Eindelijk was het dan zover op zondag 12 juli. Na hard geoefend te hebben voor diverse zwemdiploma’s mochten 31 kandidaten op voor hun zwemdiploma A, B, C, Zwemvaardigheid II, III, Snorkelen I, II, III. Op donderdag 16 juli zijn er nog twee kandidaten opgegaan voor Survival III.


De kandidaten hebben op donderdagavond de eisen van het zwemdiploma geoefend met gediplomeerde trainers die op vrijwilligers basis verbonden zijn aan de Zwemvereniging Beek en Donk. De inzet van de kandidaten en de trainers heeft wederom tot een spetterend resultaat geleid. Alle kandidaten hebben een erg goede prestatie laten zien voor het oog van een groot publiek van familie en vrienden! De Zwemvereniging Beek en Donk feliciteert hen met het behalen van het zwemdiploma.
Zwemdiploma A: Jayson Binda, Mart van Bommel, Xiana Calderon Vidal, Sabine van Goch, Rosanne Hoogenboom, Ingmar Penninx en Job Ruis.
Zwemdiploma B: Faylin van Diermen, Janne Donkers, Senna Murray, Dyantha Paul, Ienzella Wagner en Daan v/d Rijt.
Zwemdiploma C: Djeb van Diermen, Ramadan Ismail Ahmed, Tycho Murray, Dineke Penninx, Senne de Vries en Miquèl Werdens.
Zwemdiploma Zwemvaardigheid II: Jarno van Eerd en Mirte Hocks.
Zwemdiploma Zwemvaardigheid III: Thijmen Broeders, Danielle Jespers en Evelien Vaessen.
Zwemdiploma Snorkelen I: Karsten Broerders, Lindsey Jansen, Rilana Jurgens en Jasmijn Verhagen.
Zwemdiploma Snorkelen II: Thijs Jansen, Rens Kluijtmans, Amy Ruis en Niels van Schaijk.
Zwemdiploma Snorkelen III: Kevin Biemans, Fleur Donkers, Katja van Lierop en Naichel Werdens.
Zwemdiploma Survival III: Valery Jurgens en Lisa van Melis

Afgelopen donderdag hebben alle leden het zwemseizoen op leuke en speelse wijze afgesloten. Voor de leden die nog niet in het bezit waren van een diploma was er ouder-kindzwemmen in het ondiepe water. De leden die in het bezit waren van een zwemdiploma mochten een ouder of een vriendje of vriendinnetje meenemen. Er werd volop gespeeld. Zelfs tijdens het laatste zwemuur werd er door de volwassenen eens op een andere manier invulling gegeven aan het zwemmen, waarbij onder andere bekeken werd wie het beste bommetje kon maken. Zo gaan ze allemaal goed voorbereid de zomervakantie in. De vereniging hoopt alle leden en kandidaten die hun zwemdiploma behaald hebben na de zomervakantie weer terug te zien op donderdagavond om binnen het nieuwe zwemseizoen verder te zwemmen en te oefenen voor het volgende felbegeerde zwemdiploma.
Bent u nog geen lid van de Zwemvereniging Beek en Donk, maar bent u wel nieuwsgierig geworden neem dan eens een kijkje op hun website www.zwemverenigingbeekendonk.nl , stuur een e-mail met uw vraag naar info@zwemverenigingbeekendonk.nl of kom vanaf 3 september op donderdagavond eens vrijblijvend een kijkje nemen tijdens één van de zwemuren.
Zwemvereniging Beek en Donk wens iedereen een spetterende vakantie toe met voldoende waterpret.

?Foto: Zwemdiploma's zwemvereniging Beek en Donk