Scouting Beek en Donk is op zomerkamp

NULL

Scouting Beek en Donk is op zomerkamp


Beek en Donk - De schoolvakanties zijn begonnen. Dit betekent ook dat enkele speltakken van Scouting Beek en Donk op zomerkamp zijn gegaan. De Welpen zijn al met Hemelvaart op kamp geweest. Deze week zijn de Scouts en de Rasa’s op kamp. Het hoogtepunt van het scoutingjaar.


Beide speltakken zijn zaterdag 18 juli vertrokken naar hun kampterrein in Houthalen, België. Zij bouwen daar hun tenten en keukens op. Elke dag hebben ze een ander activiteit op het programma staan, zoals een hike, outdooractiviteiten, kampvuur, zwemmen, etc. Op zaterdag 25 juli breken ze de tenten weer af en gaan ze weer huiswaarts. Moe maar voldaan kijken ze terug op een geweldige week.

Volgend seizoen begint weer in de week van 31 augustus. Kort na de vakantie heeft Scouting Beek en Donk weer allerlei activiteiten op het programma staan. Op 18, 19 en 20 september gaan ze met de gehele scoutinggroep op kamp. Gedurende dit weekend vliegen de leden over naar de hogere speltak. Eén week later doet Scouting Beek en Donk mee aan de Buurtendag. Hier presenteren zij zich met een klimtoren, stand, survivalbaan, GPS-tocht, brood bakken en mais poffen boven het kampvuur. De scouting hoopt u dan ook met vele mensen te zien.

Daarnaast heeft hun secretaris aangegeven de functie neer te leggen. De scouting is daarom op zoek naar een nieuwe secretaris. Heeft u interesse geef uw gegevens dan door via info@scoutingbeekendonk.nl zodat zij contact met u op kunnen nemen of kom langs tijdens Buurtendag.