Zomerstop Tienerwerk de Boemerang

NULL

Zomerstop Tienerwerk de Boemerang


Beek en Donk - Het Crazy Summer Stop Event vond plaats op vrijdag 26 juni. De laatste Tiener-activiteit voordat iedereen kon gaan genieten van een welverdiende zomervakantie. Tienerwerk kijkt terug op een geslaagde avond. Op de website, de facebook pagina of instagram zijn foto’s terug te vinden!


Tienerwerk de Boemerang en haar vrijwilligers kijken met trots terug op een mooi jaar. Wat een leuke activiteiten zijn er geweest. Mede dankzij de hulp van vele vrijwilligers zijn al deze activiteiten tot een succes gebracht. De Boemerang wil langs deze weg al deze mensen nogmaals bedanken voor hun inzet.

Momenteel isTienerwerk De Boemerang druk bezig met het plannen van nieuwe activiteiten voor alle tieners van Beek en Donk, Dankzij de financiële bijdrage van het JanLindersFonds heeft de Boemerang de mogelijkheid om grotere activiteiten te organiseren. Heb jij een geweldig idee? laat het weten via www.boemerangbeekendonk.nl

De eerste disco na de zomervakantie is op 4 september. De entree is gratis en je mag een introduce meenemen mits deze minimaal 10 jaar is. Als eerste op de hoogte zijn van alle activiteiten? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via de site.
Tienerwerk de Boemerang wenst iedereen een hele fijne vakantie en tot 4 september.