Afbeelding

Afsluiting seizoen BC Mixed druk bezocht

NULL

Afsluiting seizoen BC Mixed druk bezocht


Beek en Donk – Het seizoen bij Badmintonclub Mixed werd op vrijdag 17 juli zoals gebruikelijk met een paar leuke activiteiten afgesloten. Voor alle jeugdleden was er een uur lang apenkooi in de hal. De senioren kregen na hun speelavond nog een heerlijk buffet aangeboden in de kantine. Daar werden ook nog diverse mensen gehuldigd.


Apenkooi
De jeugd was in grote getalen naar de zaal gekomen voor de jaarlijkse afsluitende apenkooi. In een groot parcours met allerlei klim- en klauter toestellen gaan drie tikkers achter de losgelaten ‘apen’ aan. Vanwege de grote opkomst, er waren ruim 40 kinderen, boekten de tikkers in het begin veel succes. Maar naarmate er minder kinderen overbleven werd het steeds moeilijke om te tikken. Toch lukte het steeds door goed na te denken en afspraken met elkaar te maken om iedereen te tikken. Na het spel konden de kinderen nog even afkoelen in de kantine onder het genot van een drankje.

Senioren
Na de reguliere speelavond begon om half elf de afsluitingsavond voor de senioren in de kantine. Ook dit jaar was er weer gezorgd voor een lekker buffet. Nu het seizoen en de competitie ten einde zijn konden deze avond de beste competitiespeler en speelster van het afgelopen seizoen worden gehuldigd. De eer ging dit jaar naar Ruud van Kilsdonk en Evi van Rixtel. De beste manager van het seizoen werd Paul van der Vegt. Hij had het beste team samengesteld en de meeste punten verzameld. Uiteraard werd ook de bardame Hilly in het zonnetje gezet voor haar goede zorgen. Een speciaal afscheid was er van de beheerders Hans en Annie Gerrits. Zij dragen het stokje vanaf komend seizoen over. Voor de prettige samenwerking van de afgelopen jaren werden ook zij hartelijk bedankt. Mede door het heerlijke weer, het prima buffet en de lekkere drankjes bleef het nog lang druk.

Social Media Zomeractie
Tijdens de zomervakantie kunt je vanaf je vakantieadres de leukste, gekste of mooiste Mixed-gerelateerde foto via social media posten. Gebruik bij Twitter en Instagram #bcmixed in je bericht. Bij Facebook kun je rechtstreeks op de wall van BC Mixed posten. Je foto komt dan op de Social page van www.bcmixed.nl. De beste inzending ontvangt een leuke prijs. Op vrijdag 4 september is de eerste speelavond van het nieuwe seizoen.


Foto: Het krioelde van de kinderen tijdens de apenkooi