Afbeelding

Vakantiemiddag voor Laarbekenaren die tijdens vakantie alleen zijn

NULL

Vakantiemiddag voor Laarbekenaren die tijdens vakantie alleen zijn


Laarbeek- Family for all houdt op zaterdag 15 augustus van 13.00 tot 17.00 uur op het IVN-terrein aan de Beekseweg in Aarle-Rixtel haar volgende ontmoetingsmiddag. Inwoners van Laarbeek die alleen zijn, of financieel niet over de middelen beschikken om iets extra’s te doen voor zichzelf of de kinderen, zijn deze middag van harte welkom.


Nu de zomervakantie aanbreekt wordt het almaar rustiger om je heen, veel mensen gaan op vakantie, maar voor jou zit dat er niet in. Het kan zijn dat je alleen bent of maar een kleine sociale kring hebt waardoor je juist in de vakantietijd je erg alleen voelt. Of misschien heb je zo’n zware financiële tijden dat je het jezelf niet kunt veroorloven om op vakantie te gaan.

Kom dan naar de Vakantie-middag van Family for all. Iedereen is van harte welkom voor een praatje, gezelligheid, mensen ontmoeten die in hetzelfde schuitje zitten als jij. Ook voor de kinderen zijn er genoeg leuke dingen te doen en we zitten op een prachtige plek: het IVN-terrein aan de Beekseweg in Aarle-Rixtel. De middag is vrij toegankelijk voor jong en oud, alleenstaanden en gezinnen met kinderen.

Wil je graag bij deze activiteit aanwezig zijn, of ken je iemand voor wie dit een mooie gelegenheid zou zijn om mensen te ontmoeten en er even tussenuit te kunnen? Neem dan contact met hen op via e-mail dorine@horrik.nl, tel. 06-23180081 of een bericht op facebook.com/familyforall.

Foto: Een gezellige middag voor jong en oud bij Family for all