Afbeelding

Stormachtige winst voor Geert Kremers

Sportnieuws

Stormachtige winst voor Geert Kremers


Beek en Donk - Een viswedstrijd zoals afgelopen zaterdag hadden de meeste vissers nog nooit beleefd bij Het Geduld. Straffe wind die gepaard ging met flinke regenbuien die vol over de vijver gingen. De paraplu’s vlogen door de lucht en sommige takken braken af, eigenlijk te gevaarlijk om te vissen.


Er waren zelfs een paar deelnemers die de strijd moesten staken door materiaal pech. Gelukkig ging de storm op de helft van de wedstrijd wat liggen en konden ze de wedstrijd toch nog uitvissen.

Na alles geteld en gewogen te hebben bleek dat de winnaars ook nog goede bekenden van elkaar waren. Geert Kremers had het meeste vis gevangen en zijn schoonvader Willy Vorstenbosch had het meeste gewicht in zijn leefnet zitten. In het algemeen klassement is Mark Geurts de trotse lijstaanvoerder. Hij pakte in de vijfde wedstijd de derde plaats en gaf niet veel toe wat punten betreft. Op de tweede plaats staan Ronald Bosman en Peter vogels . Tussen die twee is er ook nog een onderlinge competitie aan de gang, de twee kemphanen zijn buren van elkaar en willen elkaar geen duimbreed toe geven, maar vooralsnog staan ze samen op een puntentotaal van 202. De tijd zal het leren wie van deze twee de winnaar zal zijn in deze onderlinge sportieve strijd, vlak daaronder staat Geert Kremers op de derde plaats.

De komende weken heeft de visclub een vakantie ingelast. Op 29 augustus staat de volgende wedstrijd weer gepland en wel op het kanaal. verzamelen bij de houten brug, gelegen aan de Dijkstraat, pal achter de vijver van Het Geduld. De loting is om 13.30 uur en de wedstrijd begint om 14.00 uur. De uitslagen en standen kunt u nakijken op www.hetgeduld.nl.

Foto: Willy Vorstenbosch haalde in gewicht het meest binnen