Afbeelding

Activiteiten KBO Mariahout

NULL

Activiteiten KBO Mariahout


Mariahout – De KBO heeft onlangs een 3-daagse fietsvakantie gehouden. Het waren gezellige dagen met prachtig weer, op een buitje na. Op 2 september wil men een evaluatie houden en brainstormen wat en waar ze volgend jaar heen willen gaan.


Deze evaluatie wordt gehouden in het Buurthuis van 10.30 tot 11.30 uur. De organisatie hoopt dat er weer veel mensen mee gaan.

Op woensdag 12 augustus vindt de bedevaart grot Mariahout plaats. De H. Mis begint om 14.30 uur waarna ze in processie door het park naar het Openluchttheater gaat waar de pelgrims een kopje koffie met cake wordt aangeboden. Bij slecht weer wordt de koffie geserveerd bij De Pelgrim.

Voor de super senioren is er op 27 augustus een bijenkomst in het Buurthuis om 13.30 uur. Mocht u niet op eigen gelegenheid kunnen komen dan haalt de organisatie u graag op. Zij hopen op u deelname. Voor wie zich nog niet aangemeld heeft, dit kan nog.

In de maand augustus is de inloop van 11.00 tot 12.00 uur. De koffie en thee staan dan klaar.
Kijk ook eens op de website www.kbo-mariahout.nl daar wordt ook het een en ander opgezet. Er staan foto’s van activiteiten en de gegevens op van het hele jaar.

Foto: Lunchpauze fietstocht