Afbeelding

Ludieke borden provinciale weg verwijderd

NULL

Ludieke borden provinciale weg verwijderd


Beek en Donk - De anderhalve week geleden door het Bedrijvenkontakt Gemert-Bakel geplaatste borden met aandacht voor het doorstroomprobleem bij de Beekse brug in Laarbeek, zijn op verzoek van de provincie met ingang van heden verwijderd.


Ambtenaren van de provincie waren gewezen op de geplaatste borden die op ludieke wijze aandacht vroegen voor het verkeersprobleem op de route Boxmeer – Gemert – Beek en Donk – Nuenen – Eindhoven, ook wel de N615 genoemd.

Het Bedrijvenkontakt Gemert-Bakel heeft hierover vorige week donderdag goed contact gehad met de wegbeheerder van de provincie die weliswaar begrip heeft voor de manier waarop zij aandacht vragen voor de situatie, maar als verantwoordelijk wegbeheerder kan hij het niet toestaan. Vandaar dat het Bedrijvenkontakt de borden van de provinciale grond heeft weggehaald.

Omdat veel weggebruikers via de borden werden herinnerd aan de actie rond de verkeersproblemen nam het aantal petities op de site www.petitiedebrug.nl in korte tijd met honderden toe. Vandaar dat het bestuur van het Bedrijvenkontakt Gemert-Bakel, via de gemeente Laarbeek en particulieren langs de route, alsnog probeert met de borden op zichtbare plaatsen opnieuw de site onder de aandacht van de weggebruiker te brengen.

Het Bedrijvenkontakt Gemert-Bakel stelt het op prijs u met deze informatie op de hoogte te houden van de situatie rond de petitie over de Beekse Brug.