Ladies network event varkenshouderij

NULL

Ladies network event varkenshouderij


Laarbeek - Varkensbedrijven zijn nog steeds familiebedrijven waar man en vrouw, samen met het gehele gezin, de zaak rond zetten. Jij als vrouw bent niet alleen betrokken bij de dagelijkse gang van zaken, maar ook bij het bedrijf als onderneming. Samen wordt beslist over: waar staat men nu, waar willen we met het bedrijf naar toe, wat is er mogelijk en wie kan ons daarbij helpen? Daarom wil het ZLTO jou graag als mede-onderneemster uitnodigen voor het Ladies Netwerk Event op 8 september. Een bijeenkomst met collega onderneemsters in de varkenshouderij.


Wat hebben ze te bieden?
Allereerst is er de gelegenheid om kennis te maken met elkaar. Elkaar leren kennen en met elkaar ervaringen delen. Verder bieden zij de mogelijkheid om kennis te maken met de nieuwe vakgroepvoorzitter William Meulendijks en medewerkers van ZLTO te spreken die vanuit hun werk actief betrokken zijn bij de varkenshouderij.

Wat willen ze bereiken?
Allereerst een leuke en interessante bijeenkomst! De kans om ervaringen te delen en mensen te leren kennen die jou, je gezin en het bedrijf als onderneming verder kunnen helpen. Ook willen het ZLTO samen met jullie een netwerk vormen om gezamenlijk verder te blijven werken aan een betere maatschappelijke waardering van het eigen bedrijf en de varkenshouderijsector.

Programma
17.30 uur: Ontvangst met gezellig samenzijn. 18.00 uur: Kennismaking met vakgroepvoorzitter varkenshouderij William Meulendijks en zijn ambities aansluitend een Walking Dinner. De organisatie heeft gezorgd voor bijzondere hapjes. ‘Samen werken aan Maatschappelijke Waardering’, met Elies Lemkes, directeur ZLTO. Speeddate: Elkaar beter leren kennen. Om 21.30 uur is de afsluiting.

Tijdens het Ladies Netwerk Event is er volop de gelegenheid om aan te geven wat je belangrijk vindt voor het eigen bedrijf en voor de varkenshouderij als geheel. Zij hopen jullie te ontmoeten op 8 september om 17.30 uur in het ZLTO-kantoor in den Bosch. Er is onder het gebouw volop ruimte om te parkeren. Omdat ze graag willen weten wie er komt, willen ze je verzoeken om je aan te melden via het registratieformulier. De deelname is gratis. Wanneer je nog vragen of suggesties hebt, laat het gerust weten. Neem dan contact op met Marieke Grassens, 06 295 202 66. Graag tot 8 september.