Afbeelding

Beleef Armand & The Kik en Hilaria in Openluchttheater Mariahout

NULL

Beleef Armand & The Kik en Hilaria in Openluchttheater Mariahout



Mariahout - Spektakel voor jong en oud. Op donderdagmiddag tovert Hilaria je een heuse dolfijnenshow voor, en op vrijdagavond staan er niemand minder op het podium dan Armand en The Kik!

Hilaria
Als eerste in de wereld komt Hilaria met een mobiel bassin. De twee heren trekken met hun dieren door het land met een wervelende zeezoogdierenshow en brengen zo hun ’zoutwater theater’ naar de mensen toe. En hoe! Hilaria tovert u een circusvoorstelling voor met veel muziek, visueel spektakel, humor, veel vrijwilligers en schuimrubberen dolfijnen.
(do 20 aug, 14.30 uur)

Armand & The Kik
De bekendste Nederlandstalige bietband en ’s landsch hardnekkigste protestzanger bundelen hun krachten. Samen zijn ze de studio ingedoken om een album te maken dat deze zomer nog verschijnt. En met dit album verschijnen ze in Openluchttheater Mariahout.
(vr 21 aug, 20.30 uur)

Armand
Armand speelde al in diverse bandjes voordat hij in 1965 zijn eerste solo-single uitbracht. In de zomer van 1967 brak Armand door met het nummer ‘Ben Ik Te Min’. De zanger staat sinds zijn vroege carrière bekend als protestzanger. Maar er is ook een groot oeuvre naast zijn politieke en sociaal-maatschappelijke teksten.

The Kik
Neerlands bekendste Nederbietband The Kik brak door met de hit ‘Simone’. De afgelopen drie jaar toerde de band langs clubs en festivals en deed onder meer Lowlands en Parkpop aan, tevens waren zij de huisband van de De Wereld Draait Door.

Kaartverkoop
Wil je deze voorstellingen niet missen? Wees er dan snel bij! Kaarten zijn verkrijgbaar via www.oltm.nl of via de verkoopadressen in Laarbeek (zie website). Openluchttheater Mariahout. Beleef meer!

Foto: Hilaria dolfinarium