Ruim 150 fietsen beschikbaar voor fietsenbeurs

NULL

Ruim 150 fietsen beschikbaar voor fietsenbeurs


Lieshout – Voor de fietsenbeurs van Harmonie St. Caecilia zijn al zeker 150 fietsen toegezegd. Schenkingen van particulieren maar vooral de medewerking van de lokale rijwielhandelaren zorgt ervoor dat de beurs een goede start krijgt.


De Lieshoutse en Mariahoutse harmonie houdt de fietsenbeurs op 22 augustus om geld in te zamelen voor haar jubileumfeest in juli 2016. Mensen die een fiets kwijt willen kunnen hem te koop aanbieden, geïnteresseerden kunnen er een fiets kopen. Een deel van de opbrengst gaat naar de vereniging.

Van kinderfietsjes, tot een stapfiets. Van een goede fiets om mee naar de middelbare school te rijden tot een racefiets. Er wordt van alles te koop aangeboden op de fietsenbeurs. Er zijn ook een aantal bijzondere fietsen op de beurs te koop. Denk dan aan de oude burgemeestersfiets van Piet van Hout of een tandem. Alleen elektrische fietsen worden niet verhandeld. De beurs is open van 11.00 tot 15.00 uur en wordt gehouden op de speelplaats van de Sprankel aan de Grotenhof.

Wil je een fiets kwijt? Die kunnen ingeleverd worden op de dag van de beurs, vanaf 9.00 uur tot de opening om 11.00 uur. Er wordt deskundig advies gegeven, maar de aanbieder bepaalt wat de fiets moet opleveren. Het verkopen doen de aanwezige harmonieleden. Tussen 15.00 en 16.00 uur kan het geld, of een niet verkochte fiets weer opgehaald worden.

Harmonie St. Caecilia organiseert de beurs om geld in te zamelen voor haar jubileumfeest in het voorjaar van 2016. De harmonie bestaat dan 140 en de slagwerkgroep 60 jaar. Vijftien procent van de opbrengst gaat naar het jubileumfeest van de muziekvereniging. Voor vragen over de beurs kan gebeld worden met tel. 0499-422348.