Senioren ELI bereiden zich voor op KNVB-beker

NULL

Senioren ELI bereiden zich voor op KNVB-beker


Lieshout - In het weekend van 22 en 23 augustus spelen alle seniorenteams van RKVV ELI de eerste wedstrijd in het kader van de KNVB-beker. Dit seizoen treden de Lieshoutenaren aan met zes seniorenteams, een meer dan vorig seizoen. De aftrap wordt verricht door ELI 1, dat zaterdag 22 augustus om 18.00 uur een uitwedstrijd speelt tegen Stiphout Vooruit.


ELI 1 won afgelopen zaterdag de eerste oefenwedstrijd met 3-2 van Bavos. Zaterdag 15 augustus speelt ELI om 18.00 uur nog een oefenwedstrijd, en wel thuis tegen Keldonk. Op zondag 23 augustus staan bekerwedstrijden op het programma voor de overige 5 seniorenteams en de ELI-Vrouwen.

Als voorbereiding op het bekertoernooi en de competitie starten ook de lagere elftallen van ELI met de training. Vanaf donderdag 13 augustus wordt elke donderdag getraind. Deze trainingen staan onder leiding van Bert van Zoggel. Elke speler van de lagere elftallen is van harte uitgenodigd om elke donderdag te komen trainen. Zodoende is elke speler goed voorbereid op de beker- en competitiewedstrijden.

Aangezien Bert van Zoggel niet iedere week in de gelegenheid is om de training te verzorgen, is het bestuur nog op zoek naar geïnteresseerden in het verzorgen van de training van lagere elftallen. Men kan zich melden bij secretaris Paul Donkers.