Eerste stap gezet in nieuw beheer en exploitatie sporthallen

NULL

Eerste stap gezet in nieuw beheer en exploitatie sporthallen


Laarbeek - Nieuwe beheerder in de Klumper. Met het ondertekenen van een overeenkomst tussen beheerder Marian van den Elsen en de gemeente Laarbeek, is een eerste stap gezet in de verbetering van het beheer en de exploitatie van de sporthallen in Laarbeek. Marian van den Elsen is met ingang van 1 september a.s. beheerder/exploitant van sporthal De Klumper in Lieshout.


In gesprek
Voor het beheer en exploitatie van D’n Ekker ín Beek en Donk is de gemeente Laarbeek in een vergevorderd stadium met een potentiele beheerder/exploitant. Een aantal praktische zaken moet nog worden opgelost, maar dat is geen reden voor de beoogde beheerder om noodzakelijke voorbereidende werkzaamheden voor het nieuwe seizoen niet al uit te voeren. Wethouder Greet Buter; ”De manier waarop we met elkaar in gesprek zijn en het enthousiasme waarmee aan de slag is gegaan, geeft ons alle vertrouwen dat het met het D’n Ekker goed komt.”

Beheer en exploitatie van gemeenschapshuis/sporthal De Dreef in Aarle-Rixtel blijft in handen van Hans Gerrits.

Onderzoek
Maatschappelijke ontwikkelingen en de feitelijke situatie in Laarbeek maakten het wenselijk om onderzoek te doen onder de gebruikers van de gemeenschapshuizen, sporthallen en gymzalen in Laarbeek. Op basis van hun ervaringen en adviezen voor verbetering streeft de gemeente naar meer hart en ziel in het beheer in een gezond financieel kader.