Afbeelding

Beleef Armand & The Kik en ABBA in Openluchttheater Mariahout

NULL

Beleef Armand & The Kik en ABBA in Openluchttheater Mariahout


Mariahout - Een muzikale terugblik in de tijd met het openluchttheater. Armand & The Kik en de ABBA Tribute band slingeren je moeiteloos terug de rebelse jaren ‘60 en swingende jaren ’70 in. Ook is er deze week een magische kindervoorstelling te zien van Magica Unplugged.


Armand & The Kik
De bekendste Nederlandstalige bietband en ’s lands hardnekkigste protestzanger bundelen hun krachten. Samen zijn ze de studio ingedoken om een album te maken dat deze zomer nog verschijnt. En met dit album verschijnen ze in Openluchttheater Mariahout!
(vr 21 aug, 20.30 uur)

Cirque Frappe
Twee hedendaagse clowns komen in een verlaten circus terecht, waar ze tot hun grote verrassing oog in oog met een enthousiast publiek wat met smart zit te wachten op een voorstelling. Er zijn echter géén artiesten, alleen twee clowns . Tot overmaat van ramp lijken de attributen in de piste ook nog een eigen leven te leiden.. Magica is een theatervoorstelling vol magie, humor en circus en wordt met veel vaart en interactie gespeeld.
(do 27 aug, 14.30 uur)

ABBA Tribute
Terug in de tijd met ‘Dancing Queen’, ‘Mamma Mia’ en ‘Waterloo’. Deze band werd uitgeroepen tot de beste ABBA tribute band van de wereld, met een hoog muzikaal niveau, originele kleding zoals ABBA deze destijds droeg en een sfeer die je weer helemaal mee de jaren ’70 in zuigt. Een avond vol herkenbaarheid en verroering. Alles wordt live gespeeld en gezongen. ABBA Tribute is een levendige flashback naar de mooie muzikale tijden van weleer!
(vr 28 aug, 20.30 uur)

Kaartverkoop
Wil je deze voorstellingen niet missen? Wees er dan snel bij! Kaarten zijn verkrijgbaar via www.oltm.nl of via de verkoopadressen in Laarbeek (zie website). Openluchttheater Mariahout. Beleef meer!


Foto: Armand en the Kik