Afbeelding

Outdoor Beats bij Tienerwerk Laarbeek

NULL

Outdoor Beats bij Tienerwerk Laarbeek


Laarbeek - Net na de vakantie, op 19 september, start Tienerwerk Laarbeek met het eerste Outdoor Beats event voor het voortgezet onderwijs in het nieuwe schooljaar. Outdoor Beats is een vervolg op de 2014 editie welke toen voor de eerste keer gehouden werd. Dit jaar is er gekozen voor de zelfde locatie omdat deze locatie bewezen geschikt is voor Outdoor Beats. Namelijk het evenemententerrein aan de achterzijde van de Ontmoetingscentrum Beek en Donk.


Welkom aan de nieuwelingen welke eindelijk op het voortgezet onderwijs zitten en daardoor toegang gekregen hebben tot de Beats evenementen. Outdoor Beats wordt muzikaal ondersteund door: DJ Feest drace, De Boevenbende en DJ Caspian.

De deuren gaan om 19.45 uur open voor publiek. De avond zelf start om 20.00. De toegang tot het openlucht Outdoor Beats event is bedoeld voor alle Laarbeekse jongeren van het voortgezet onderwijs in het bezit van een geldige schoolpas. De aanvang van de voorverkoop wordt later nog gecommuniceerd. De kaartjes kosten €3,50 in de voorverkoop en €5,00 aan de deur (indien nog beschikbaar).

De DJ’s geven aan er weer veel zin in te hebben. De muziekstijl, uitstraling, en opzet van deze Outdoor Beats wordt aan het thema en aan de doelgroep aangepast, zodat de jongeren zich verbazen, thuis voelen en uitzien naar een volgende keer. Entertainment en de nodige effecten zorgen voor leuke situaties.
De ingang van het terrein is te bereiken aan de achterzijde van het Ontmoetingscentrum in Beek en Donk. De fietsen kunnen op het terrein worden geparkeerd. Tijdens de Beats events gaat er geen alcohol geschonken worden. Om 00.00 uur is het feestje weer afgelopen. Zorg dat je erop tijd bent.

Tienerwerk Laarbeek is initiatief van de 4 actieve tienerwerken binnen Laarbeek: Yammas, De Boemerang, &RG Teens en Cendra.

Inmiddels is site van Tienerwerk Laarbeek weer geheel up-to-date en staan alle Beats events op de kalender. Verder staan ook de foto’s van de laatste evenement op de site.
Voor verdere informatie houdt de website www.tienerwerklaarbeek.nl in de gaten of sluit je aan op facebook en of instagram.

?Foto: Boemerang
?Fotograaf: Monique Verhagen