Jeugdtoneel Lieshout zoekt met spoed een toneelspeler

NULL

Jeugdtoneel Lieshout zoekt met spoed een toneelspeler


Lieshout - Wegens het wegvallen van een jeugdlid is het jeugdtoneel met spoed op zoek naar een jongen, tussen de 12 t/m 16 jaar die toneelspelen leuk vindt en graag meteen aan de slag wil. Elke nieuw lid is welkom, voel je je aangesproken, geef je dan snel op.


Zij repeteren vanaf 7 september tot en met 23 november elke maandag van 19.30 tot 21.30 uur in het Dorpshuis te Lieshout, het volgens stuk: “een vrouw voor elke dag”.

Mark Overgauw heeft het prima voor elkaar. Voor elke dag een andere vrouw. Een ideale situatie. Totdat, hij tijdens een vreselijk noodweer, al z’n vrouwen één voor één juist bij hem komen schuilen. De onderlinge vijandigheid tussen de vrouwen wordt door Rene, de vrouwelijke klusjesman van Mark omgezet in een frontale aanval op mark. Ze kleden hem letterlijk en figuurlijk uit. Hij wordt compleet gek gemaakt. Een waanzinnig blijspel met een waanzinnig slot. De voorstellingen worden gespeeld op vrijdag 13 en zaterdag 14 november van 19.30 tot 21.30 uur in het Dorpshuis in Lieshout.
Lijkt jou toneelspelen leuk en wil je meteen aan de slag? geef jezelf dan nog snel op en stuur een mail naar m.cruts@chello.nl of voor vragen bel Mariëlle Cruts 0650878577.