Vrije wedstrijd Brabants wipschieten bij Sint Servatius Lieshout

NULL

Vrije wedstrijd Brabants wipschieten bij Sint Servatius Lieshout


Lieshout - Op een winderige zondag middag, 23 augustus, heeft er een vrije wedstrijd Brabants Wipschieten plaatsgevonden bij het Sint Servatius gilde in Lieshout.


De best presterende Laarbeekschutter op het onderdeel Kampioen was Gerard van de Linden van het Sint Servatius Lieshout die hier de 3e prijs behaalde en op het onderdeel vrije hand de 6e plaats, bij het puist schieten was de 2e prijs ook voor hem.
Op het onderdeel Personeel wist Goen Vorstenbosch van het Sint Servatius gilde uit Lieshout 2e te worden. Bert Vorstenbosch van hetzelfde gilde werd 7e op dit onderdeel en 2e op het onderdeel Bejaarden net achter Ruud Mijnsbergen die de eerste plaats opeiste. Gerard van Ganzewinkel van het Sint Margaretha gilde uit Aarle-Rixtel werd 2e op het onderdeel vrije hand. De puistprijzen werden als volgt gewonnen: 1e Frank v/d Kamp Lieshout 2e Gerard v/d Linden Lieshout, 3e Toon Gevers Lieshout, 5e Henk v/d Velden Aarle-Rixtel, 7e Gerard van Ganzenwinkel Aarle-Rixtel. De volgende kringwedstrijd vindt plaats bij het Sint Leonardus gilde uit Beek en Donk op 27 September aanvang 13.00 uur op het schietterrein ’t Wipke in Beek en Donk. U bent welkom om de schutters de strijd aan te zien gaan.

Uitslag Laarbeekse deelnemers:

Kampioen: 3e Gerard v/d Linden Lieshout
Personeel: 2e Goen Vorstenbosch Lieshout, 7e Bert Vorstenbosch Lieshout.
Vrije Hand: 2e Gerard van Ganzenwinkel Aarle-Rixtel, 6e Gerard v/d Linden Lieshout
Bejaarden: 1e Ruud Mijnsbergen Lieshout, 2e Bert Vorstenbosch Lieshout
Puist: 1e Frank v/d Kamp Lieshout, 2e Gerard v/d Linden Lieshout, 3e Toon Gevers Lieshout, 5e Henk v/d Velden Aarle-Rixtel, 7e Gerard van Ganzenwinkel Aarle-Rixtel.