ELI verliest bekerwedstrijd

NULL

Lieshout - Na overwinningen in de oefenwedstrijden leed ELI 1 afgelopen zaterdag in het eerste bekerduel een wat geflatteerde 3-0 nederlaag tegen Stiphout Vooruit. Op het kunstgrasveld in Stiphout had ELI in de 1e helft het beste van het spel.

Het aantal echte doelkansen was echter op de vingers van 1 hand te tellen, hoewel nieuweling David da Silva hard werkte in de spits. Frank van Erp zag zijn afstandschot rakelings voorlangs gaan. Een inzet van Willem Jan van den Brink werd door de Stiphout-keeper nog juist tot corner verwerkt. Vlak voor rust nam de thuisclub onverwacht een 1-0 voorsprong door een onhoudbaar schot. Direct na rust kwam Frank van Berlo een teenlengte te kort om de gelijkmaker binnen te tikken. Hierna zakte het spelpeil en kreeg Stiphout de overhand op het middenveld. Dat leidde nog tot 2 doelpunten.

Dinsdag speelde ELI de tweede bekerwedstrijd tegen ONDO.
Zaterdag speelt ELI de laatste bekerwedstrijd thuis tegen Blauw Geel’38 2. De aanvang van dit duel is 18.00 uur. Volgende week gaat de competitie van start met de wedstrijd ELI-Irene.