20e Bijeenkomst Laarbeekse wandelaars

NULL

20e Bijeenkomst Laarbeekse wandelaars


Laarbeek - De bijeenkomst, bestemd voor alle wandelaars uit Laarbeek wordt dit jaar gehouden op donderdag 10 september. De wandelaars worden verwacht om 20.00 uur in de Schuurherd Heuvelplein 32, 5741 JK in Beek en Donk.

De avond begint met koffie, thee en iets lekkers. Nadat het officiële gedeelte voorbij is, gaat de avond verder met een hapje en een drankje. Van iedereen die naar de bijeenkomst komt, wil de organisatie graag weten waar en hoe vaak ze een tocht gelopen heeft. Een voorbeeldje. Heb je dit jaar de Kennedymars van Someren gelopen, hoe vaak heb je die al gelopen. Was dat de eerste of de vijfde keer? En de 4daagse van Nijmegen? Of heb je nog meer 4daagse gelopen op een andere plaats. Je mag alle wandeltochten opgeven die je gelopen hebt. Wandelaars die geen Kennedymars of 4daagse lopen maar wel graag willen komen, zijn ook van harte welkom.
Alle gegevens die de organisatie van jullie krijgt kan zij gebruiken bij de opening van de bijeenkomst. Opgave voor de bijeenkomst is bij Annie Beekmans, Dr. Timmerslaan 63 tel: 0492-462459 of annie.beekmans@gmail.com