Gezamenlijke seizoensopening Flamingo's en VV Mariahout

NULL

Gezamenlijke seizoensopening Flamingo's en VV Mariahout


Mariahout – Korfbalvereniging Flamingo’s en de jeugdafdeling van VV Mariahout houden op zondag 30 augustus de seizoensopening. Tijdens deze dag worden alle nieuwe (jeugd-)teams gepresenteerd en worden leuke activiteiten gehouden.


Voor de jongste kinderen is er een springkussen en een gratis loterij. Vanaf 10.30 uur is iedereen van harte welkom op Sportpark de Heibunders, om samen het korfbal- en voetbalseizoen 2015 - 2016 feestelijk te openen.

Korfbalvereniging Flamingo’s en VV Mariahout organiseren de seizoensopening gezamenlijk, waardoor in totaal circa 240 jeugdspelers en speelsters van de korfbal- en voetbalvereniging aanwezig in de leeftijd van 5 tot 19 jaar. Dit is circa 60 tot 70% van het totaal aantal kinderen van deze leeftijd in Mariahout! De spelers en speelsters krijgen begeleiding van ruim 70 vrijwilligers (trainers en leiders).

De dag begint om 11.00 uur met het presenteren van de teams van Flamingo’s en de jongste teams – kabouters, F, E en D – van VV Mariahout. Ook worden de trainers en leiders gepresenteerd en alle sponsoren worden voorgesteld en bedankt voor hun steun en financiële bijdrage. Vervolgens wordt van ieder team een teamfoto gemaakt. Na de presentatie staan voor de teams allerlei leuke activiteiten op het programma.

De oudere jeugdteams van VV Mariahout – C, B en A - worden vanaf 13.00 uur gepresenteerd, samen met de leiders, trainers en sponsoren. Na het maken van de teamfoto’s gaan deze teams een mix-toernooi spelen. Om 13.00 uur vindt ook een demonstratiewedstrijd van korfbal van Senioren 1 plaats.

Kortom, een goed gevuld programma met voor ieder wat wils. De organisatie hoopt op een mooie, gezellige seizoensopening, waar iedereen goed voor de dag komt en waar ze met plezier het nieuwe seizoen inluiden? Graag zien zij u op zondag 30 augustus om 11.00 uur op Sportpark de Heibunders in Mariahout.