Afbeelding

Maak kennis met de MIR-Methode op Buurtendag

NULL

Maak kennis met de MIR-Methode op Buurtendag


Laarbeek - De MIR-Methode is een unieke zelfhelingsmethode ontwikkeld door Mireille Mettes in 2009. MIR staat voor Mentale en Intuïtieve Reset.

Voor wie is de MIR-Methode bedoeld?

De MIR-Methode is bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten die  daar graag zelf aan willen werken. Het 9 stappenplan van de MIR-Methode zorgt er namelijk voor dat het zelfhelende vermogen van je lichaam weer wordt geactiveerd. Het is eenvoudig uit te voeren in je eigen omgeving. Ook dieren kun je goed met deze methode behandelen.

De MIR-Methode doen
Het uitvoeren van de MIR-Methode kost je ongeveer 2 x 2 minuten per dag. Via een uitgebreide instructievideo op www.mirmethode.nl kun je je de methode eigen maken en je zelfheling op gang brengen. Wat je daarbij nodig hebt, is doorzettingsvermogen om het minstens 4 weken vol te houden. 

Je kunt de MIR-Methode altijd doen, zelfs als je onder behandeling bent bij een arts en/of therapeut. Zo doe je de MIR-Methode zelfstandig thuis, je neemt je zelfheling in eigen hand. De MIR-Methode kan nooit een arts of therapeut vervangen. Er zijn steeds meer artsen en therapeuten bekend met de MIR-Methode. 

MIR-Methode op Maat
Heb je specifieke klachten, wil je sneller door een proces of graag persoonlijke begeleiding, dan kan een MIR-Methode begeleider een MIR-Methode op Maat stappenplan maken. Blokkades worden opgespoord, zodat je deze kunt aanpakken. Daardoor kan het helingsproces veel vlugger gaan.

Op de website staan resultaten van mensen die melden dat ze psychisch en/of lichamelijk opknappen. Het maakt dat de MIR-Methode zich in hoog tempo verspreidt, reeds in meer dan 20 landen bekend.

Voor meer informatie zijn kunt u 27 september tijdens de buurtendag terecht in het Ontmoetingscentrum te Beek en Donk. Of neem contact op met Marleen Maas, tel. 0492-464396, Maria Hendrix, tel. 0492-466089 of Vera Borghmans, tel. 06-23550480.

Foto: Marleen Maas (l), Maria Hendrix (m) en Vera Borghmans (r)