Afbeelding

Kienen bij de Raopers

NULL

Kienen bij de Raopers


Lieshout - De vakanties zijn voor een groot deel voorbij en dan begint voor veel verenigingen weer een nieuw seizoen. Zo ook voor Carnavalsvereniging de Raopers uit Lieshout.


Om in het komende seizoen weer de nodige activiteiten te kunnen organiseren, is er natuurlijk geld nodig. Deze club is dan ook op verschillende manieren bezig om het geldpotje te vullen. Een van de activiteiten is het houden van kienavonden. Een keer in de drie weken zijn zij aan de beurt om de mensen een (of meerdere) prijzen te laten winnen. Er wordt gekiend om vleesprijzen, levensmiddelen, koffie en twee hoofdprijzen, een voor de pauze en een in de laatste ronde van de avond. Ook kunnen er loten worden gekocht voor een 25-tal vleesprijzen.

Deze kienavonden vinden plaats in het Dorpshuis in Lieshout en beginnen om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.00 uur. Wil je een spannende ontspanning en daarbij ook nog eens kans maken op een mooie prijs, kom dan eens kienen bij de Raopers. Hiermee steun je de vereniging, zodat zij carnavalsactiviteiten kunnen organiseren voor de Lieshoutse gemeenschap. De eerstvolgende kienavond vindt plaats op vrijdag 4 september. Graag tot dan.