&RG-teens start seizoen met Jeu de Boules

NULL

&RG-teens start seizoen met Jeu de Boules


Lieshout - De vrijwilligers van het &RG-teens team houden vrijdag 11 september een Jeu de Boules avond voor de tienerleden van Lieshout. Een vermakelijke buitenactiviteit voor het Dorpshuis te Lieshout.


De Jeu de Boules club ‘Ons genoegen’ heeft een leuk programma opgesteld. De activiteit is voor beginnende en gevorderde tieners, dus iedereen kan meedoen.

De tieners zullen dit keer enkele spieren gaan gebruiken en slimme tactieken bedenken om hun tegenstanders te verslaan. Het is ook niet zo dat je een kei in deze sport hoeft te zijn, want er wordt als team gestreden. Dit belooft spanning, sensatie en lol!

Het gebeuren speelt zich af aan het Grotenhof in Lieshout, aan de voorzijde van het Dorpshuis. De deelnamekosten van deze activiteit zijn €1,50 per persoon. Voor deze activiteit dien je jezelf in te schruijven. Kijk op www.energyteens.nl hoe je moet inschrijven. De deelnamekosten dien je vooraf over te maken. Je moet voor deze activiteit lid zijn van &RG-Teens en je pasje meenemen.

DJ Bas zorgt voor de juiste muziek om de sfeer wat op te leuken. Zorg dat je op tijd bent, kleed je passend, om 19.30 uur worden jullie verwacht en omstreeks 22.00 uur is het de bedoeling dat jullie weer opgehaald worden om terug naar huis te gaan. Let op, het kan iets uitlopen.

Deze activiteit is voor &RG-teens en dus voor de jeugd van groep 7 t/m 15 jaar.