Afbeelding

Eerste

NULL

Eerste ‘gezondheidsbaby’ geboren in Beek en Donk


Beek en Donk – In het seizoen 2011-2012 startte de eerste gezondheidsrace van Laarbeek en wij als team Beek en Donk hadden een team waarin Rudy Bekema deelnam. Rudy kwam uit Friesland en het was de bedoeling meer mensen te leren kennen in Beek en Donk.


Na een druk jaar waarin we veel hadden georganiseerd en de eerste prijs hadden behaald, konden we ons niet voorstellen dat wij als gezellig team geen contact meer zouden hebben met elkaar. We spraken af om elke laatste donderdag van de maand bij één van de teamleden thuis bij elkaar te komen en dat doen we nu nog steeds. Na een half jaar deed Rudy het verzoek om bij hem thuis op het Hof samen te komen, want zijn vriendin had een verrassing voor ons. En wat dacht ons team toen? Ze worden papa en mama! Wij hebben toen een pakje gekocht met daarop de tekst ‘Eerste gezondheidsracebaby’. We hadden een geweldig gezellige avond en wat bleek? Helga had voor ieder teamlid een medaille gemaakt. Het babypakje ging dus weer mee naar huis en de kast in.

Na een gezellige bruiloft, waar wij natuurlijk ook weer van de partij waren, is op 18 juli van dit jaar een prachtige baby geboren bij Rudy en Helga, genaamd Ties. Deze feestelijke gebeurtenis konden wij niet onopgemerkt voorbij laten gaan, vandaar dat wij afgelopen week met vijf personen van ons team (enkele teamleden waren nog op vakantie of waren verhinderd) op kraamvisite gingen bij Rudy, Helga en Ties. En daar konden we dan eindelijk het bewuste pakje (en natuurlijk een mooi cadeau) aan Ties en zijn trotse ouders overhandigen. Dit voor ons toch wel officiële moment werd door De MooiLaarbeekKrant vastgelegd in de vorm van een foto.

Het Gezondheidsteam Beek en Donk 2011-2012 wenst de trotse ouders nogmaals veel geluk met hun zoon Ties!