Nieuwe filmcyclus in Dorpshuis Lieshout

NULL

Nieuwe filmcyclus in Dorpshuis Lieshout


Laarbeek - De werkgroep Oudereneducatie, de vier gezamenlijke Seniorenverenigingen van Laarbeek en Stichting Vierbinden organiseren ook dit jaar weer een filmcyclus.


Het idee om deze filmcyclus te organiseren is afkomstig van de Seniorenraad. Besloten is om ook dit jaar de cyclus weer te gaan organiseren op bijna dezelfde wijze en onder dezelfde voorwaarden als de vorige jaren. Dit jaar hebben ze echter gekozen voor één vaste locatie, het Dorpshuis in Lieshout. Dhr. Philip Verdult zal steeds een korte inleiding geven op de film, daarna wordt de film vertoond. Na de film wordt deelnemers een kop koffie of thee aangeboden en voor degenen die willen wordt de film nadien nog nabesproken.

Dit jaar is het thema ‘weer in het reine komen’. Onderstaande data zijn steeds gepland op een dinsdagmiddag in het Dorpshuis van Lieshout. Bewust is gekozen om de films om de maand en in de winterperiode te laten plaatsvinden (m.u.v. laatste datum in verband met carnaval). Speeldata: 3 november, 1 december, 5 januari en 19 januari.

De organisatie is drukdoende met de voorbereidingen. Vanaf begin oktober volgt uitgebreidere informatie over de inhoud van films en locaties en hoe de kaartverkoop zal geschieden. Deze informatie komt ook via de nieuwsbrieven naar de verschillende KBO-leden. Noteer de data alvast in uw agenda.