Afbeelding

Toneelvereniging Mariahout speelt

NULL

Toneelvereniging Mariahout speelt ‘De drie musketiers’


Mariahout - Vrolijke klanken in Openluchttheater Mariahout. Ondanks de lome zomerhitte zijn leden van toneelvereniging Mariahout bezig met de laatste loodjes van het stuk ‘De drie Musketiers’. Het bekende stuk van Alexander Dumas zal op 6, 11, 13 en 18 september in Openluchttheater Mariahout opgevoerd worden.

Klaar voor de start

Het schitterende, kleurrijke decor is bijna klaar. De kostuums zijn creatief en kleuren perfect bij het decor. Spelers acteren op de toppen van hun kunnen. Toneelvereniging Mariahout is klaar voor de volwassenenproductie van 2015. In de laatste repetities worden ‘puntjes op de i’ gezet. De enthousiaste spelersgroep is er helemaal klaar voor. Voor en achter de schermen is er door velen gewerkt om voor het publiek een wervelende voorstelling neer te zetten.

Stadsleven van Orléans
Het imposante decor verbeeldt de straten van Orléans. Als toeschouwer wordt je meteen in het spel gezogen. Acteurs spelen in een hoog tempo. Teksten worden afgewisseld met muziek, zang en zelfs hier en daar dans. Spelers benutten het hele theater en verrassen je door op verschillende plekken te verschijnen. Het publiek komt maximaal aan zijn trekken. Speciaal voor toneelvereniging Mariahout is het oude verhaal in een nieuw jasje gestoken.

De drie Musketiers
Hoe ging het verhaal ook alweer? Nadat kardinaal Richelieu de musketiers van koning Lodewijk heeft ontslagen, hangen de mannen rond in het café. Eens waren zij de vertrouwelingen van de koning, maar nu komt er niets meer uit hun handen. Kardinaal Richelieu wil graag de machtigste man van Frankrijk worden en smeedt snode plannen. De koning is bezig met zijn toekomstige huwelijksfeest en het volk heeft niets in de gaten. De slechte plannen lijken te lukken, totdat de jonge, mysterieuze d’Artagnan verschijnt. Kan hij de kardinaal dwarsbomen?

‘De drie musketiers’ is een sprankelende, vrolijke, spannende en muzikale voorstelling voor jong en oud. Meer informatie op www.oltm.nl en www.toneelverenigingmariahout.nl.