Afbeelding

Volop belangstelling voor tweede fase Isidorushoeve

NULL

Volop belangstelling voor tweede fase Isidorushoeve

Beek en Donk - Zoals verwacht was er afgelopen zaterdag 5 september tijdens de verkoopdag veel belangstelling voor de twaalf nieuwe starterswoningen die in Beekse Akkers gebouwd gaan worden.

 

Het was gezellig druk in Herberg 't Huukske en de woningen aan Middenakkerdreef en Ter Lijnden werden positief ontvangen: "lekker grote tuin, heel betaalbaar, ook de extra's.” en "fijn dat groen voor de deur." Er was duidelijk veel enthousiasme bij de bezoekers. De eerste voorkeursformulieren voor een optie zijn dan ook al binnen. Ook belangstelling maar de verkoopdag gemist? Grijp dan snel je kans en zorg dat je voorkeursformulier voor woensdag 9 september 12.00 uur bij de makelaar binnen is. Je zit dan bij de eerste gegadigden voor een optie.

 

Hoe kom ik in aanmerking voor een optie?

Als je serieuze belangstelling hebt voor een woning dan kun je een optie op een specifieke woning nemen. Daarmee reserveer je deze woning en heb je de mogelijkheid om te beslissen of je deze ook daadwerkelijk wilt kopen. De opties worden door de makelaar uitgegeven. Om iedereen evenveel kans te geven, werken we met voorkeursformulieren waarop je je eerste, tweede en eventueel verdere voorkeur voor een bouwnummer op kunt geven. Zijn er meerdere kandidaat-kopers die dezelfde voorkeur hebben dan verloopt de optie-uitgifte via loting.

 

Het voorkeursformulier kun je downloaden op de website van Isidorushoeve: http://www.deisidorushoeve.nl/Nieuws/item/Volop_belangstelling_voor_tweede_fase. Zorg ervoor dat het ingevulde formulier voor woensdag 9 september 12.00 uur bij de makelaar binnen is (per e-mail: makelaar@van-helvoortbv.nl of afgeven op kantooradres: Ridderplein 5, 5421 CV Gemert). Als de makelaar op basis van je voorkeuren en de loting een bouwnummer voor je kan reserveren dan neemt hij uiterlijk vrijdag 11 september persoonlijk contact met je op voor het inplannen van een nader gesprek met de makelaar.

 

Meer weten?

Heb je vragen of wil je, meer informatie over de woningen of de optie en verkoopprocedure neem dan gerust contact op met de makelaar: makelaar@van-helvoortbv.nl, Ridderplein 5, 5421 CV Gemert, tel. 0492-371190