Afbeelding

Actie en Spanning met Tienerwerk de Boemerang

NULL

Actie en Spanning met Tienerwerk de Boemerang


Beek en Donk - Ben jij een echte Durfal? Houd je van spanning? Heb jij géén hoogtevrees? Vrijdag 18 september gaat Tienerwerk de Boemerang met de tieners uit Beek en Donk naar de Sport & Spelboerderij Leekzicht in Boerdonk. 


Voor diegene die durven is dit dé mogelijkheid om een koeienstal eens van een hele andere kant te bekijken! Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje op www.leekzicht.nl. Omdat het weer niet zeker is en het om 22.00 uur donker is, zullen de kinderen met auto’s gaan. Een aantal van de vrijwilligers van Tienerwerk de Boemerang zal rijden, maar er zijn ook een aantal ouders/vrijwilligers nodig die bereid zijn om te rijden, brengen en/of halen. Ben jij die fantastische ouder/vrijwilliger? Geef je dan op en meld meteen het aantal zitplaatsen en of je wilt halen en/of brengen. De kinderen worden om 18.15 uur verwacht bij de Boemerang aan de Otterweg in Beek en Donk. Zij vertrekken om 18.30 uur. Rond 22.00 gaan ze weer met een mooie ervaring rijker terug naar Beek en Donk. 

De kosten voor deze ‘vette’ activiteit bedragen per kind € 3,50 en dient gepast te worden voldaan. Tienerwerk De Boemerang zorgt voor drinken en iets lekkers. Durf jij deze uitdaging aan? Vanaf zaterdag 5 september kun je je aanmelden via het inschrijfformulier op www.boemerangbeekendonk.nl, VOL = VOL.