Garagesale in wijk De Heindert

NULL

Garagesale in wijk De Heindert 


Aarle-Rixtel - In ‘De Heindert’ in Aarle-Rixtel vindt zondag 13 september een garagesale plaats. Mensen die hun afgedankte spullen nog willen verkopen kunnen zich nog altijd melden bij de organisatoren Tinie en Ad Vlamings en Joke Graat. 


Op verzoek van verschillende buurtgenoten vindt op zondag 13 september van 9.00 tot en met 15.00 uur een garagesale plaats. Bij een garagesale kunnen mensen oude spullen die ze niet meer gebruiken op hun eigen oprit verkopen. Organisatoren Joke Graat, Ad en Tinie Vlamings hebben de handen ineengeslagen en zorgen voor de aanmeldingen. “Er zijn nu dertig aanmeldingen binnengekomen. Maar iedereen die nog spulletjes op zolder of in de garage heeft liggen die hij of zij wil verkopen, kan op die dag zijn hartje ophalen. De garagesale vindt dit jaar voor de derde keer plaats in de wijk ‘De Heindert’ in Aarle-Rixtel,” vertelt Tinie Vlamings. 

Dat zijn de straten Phaffstraat, Donkersstraat, Goossensstraat, Schoolstraat, Termeerstraat en Haffmannstraat. De inschrijvingen kunnen gemeld worden via a.vlamings@chello.nl of joke.graat@onsmail.nl.