Afbeelding

High tea voor senioren Zonnetij

NULL

High tea voor senioren Zonnetij


Aarle-Rixtel - Vanwege het 15-jarig bestaan van Please Payroll heeft het personeel bedacht om iets goeds voor de medemens te organiseren. In overleg met de Zorgboog in Aarle-Rixtel is besloten om een groepje senioren van woonpark Zonnetij uit te nodigen voor een gezellig middagje uit. 

Dit uitstapje zou eigenlijk al enkele maanden geleden plaatsvinden, maar moest toen afgezegd worden omdat het die dag de warmste dag ooit zou worden, maar afgelopen zaterdag werd het uitstapje opnieuw gepland en gingen de senioren op stap.

Vanaf Zonnetij werden zij opgehaald met de antieke trein en via de toeristische route door Aarle-Rixtel, met uitleg van heemkundige Henk van Beek, bij de Croyse Hoeve afgezet. Daar werd het gezelschap in een mooi versierde hoeve getrakteerd op een high tea geserveerd door het Please-personeel. Tussen de hapjes door werden er liedjes gezongen en natuurlijk kwam er na de koffie een lekker borreltje, bier of fris. 

Namens de Zorgboog, vrijwilligers en niet in de laatste plaats de deelnemende senioren, kreeg de directie als dank voor het georganiseerde uitstapje een paar snoeppotten aangeboden door activiteitenbegeleidster Gertie. De senioren hebben zich prima vermaakt en keerden op het eind van de middag vrolijk huiswaarts. 
 
Foto: Bij de Croyse Hoeve werden de senioren van Zonnetij verrast op een muzikale middag en een high tea