Slechte start voor ASV'33

NULL

Aarle-Rixtel - ASV’33 had zich op bezoek bij MVC uit de Mortel een betere start van de competitie voorgesteld. Al binnen 10 minuten was die droom teniet gedaan door een sterk uit de startblokken gekomen MVC.

Het was een zeer open wedstrijd, met twee ploegen die vol op de aanval speelden. De eerste kansen waren voor ASV’33, maar de eerste gevaarlijke aanval van MVC was meteen raak. Bart Siebers gaf de doelman van ASV’33 geen enkele kans, en zo stond na 6 minuten de 1-0 al op het scorebord. ASV’33, dat nog maar amper was bekomen van deze tegenvaller, keek drie minuten later al tegen een 2-0 achterstand aan. Nick Brouwers rondde een perfecte aanval van MVC doeltreffend af. Hierna golfde het spel op en neer met diverse kansen aan beide kanten. In de 29e minuut kon ASV’33 doelman Rob Renders nog op het laatste moment redding brengen en voorkwam een nog grotere achterstand. In de tegenaanval die hierop volgde verscheen Nick Hendriks van ASV’33 oog in oog met de doelman van MVC, maar wist dit buitenkansje niet te verzilveren.

Na de rust gooiden de rood-witten alles op de aanval, maar ook bij enkele gevaarlijke acties van ASV’33 zijde gaf de doelman van MVC geen krimp. Naarmate de 2e helft vorderde werd het meer een fysieke wedstrijd, met veel strijd. MVC kon leunen op een 2-0 voorsprong en kon ASV’33 rustig laten komen, om dan met snelle uitvallen proberen de wedstrijd in het slot te gooien. ASV’33 was niet meer bij machten om de aansluitingstreffer te maken. Ook enkele omzettingen in het elftal van ASV’33 gaven geen beter resultaat. Diep in blessuretijd was het weer Nick Brouwers van MVC die met een mooie en doeltreffende actie de eindstand van 3-0 op het scorebord bracht. De teleurstelling was na afloop dan ook groot bij de manschappen uit Aarle-Rixtel, velen hadden vooraf op beter gehoopt.

komende zondag komt het sterke Bavos bij ASV’33 op bezoek, en kan ASV’33 proberen een beter resultaat neer te zetten.