VV Mariahout geeft zege weg in slotfase

NULL

Mariahout – VV Mariahout kwam zondag na twee minuten spelen al op achterstand na een rake vrije trap van RKGSV-speler Mike v.d. Berk. Na deze snelle goal was het het Mariahout dat het spelbeeld bepaalde.

Na 10 minuten had Tim Barten een goede actie. Helaas werd zijn voorzet uit de lucht geplukt door de doelman van RKGSV. Na een half uur spelen kwam Mariahout op gelijke hoogte. Een voorzet van Geert van Doorn leek gepakt te worden door de doelman van RKGSV maar Rob Wagemans dacht daar anders over. Door zijn inzet kwam de bal vrij voor Coen van Eijndhoven, die simpel binnen kon tikken: 1-1. Dit was tevens de ruststand.

Na een uur spelen slalomde Sander Scheepers door de RKGSV-verdediging en schoot buiten bereik van de doelman op de paal. Vijf minuten later was het wel raak. Geert van Doorn schoot hard op doel en via een speler van RKGSV verdween de bal in het net: 1-2. Mariahout vergat hierna te voetballen en ging mee in de duels van de tegenstander. In blessuretijd leidde een vrije trap tot de onverdiende gelijkmaker door Thijs Janssen: 2-2. Michel Leenders had nog een mooie kans om de drie punten mee naar Mariahout te nemen, maar zijn goede inzet ging rakelings naast het doel.