Afbeelding

Leuke dag voor vrijwilligers ATTC'77

Sportnieuws

Leuke dag voor vrijwilligers ATTC'77


Aarle-Rixtel - Tafeltennisvereniging ATTC’77 uit Aarle-Rixtel draait in zijn geheel op vrijwilligers, van trainers tot poetsers. En om die mensen te bedanken werd op zondag 13 september een gezellige middag gehouden.


Bij het clubhuis werd verzameld om vervolgens gezamenlijk naar de accommodatie van handboogvereniging De Eendracht te wandelen. Hier stonden collega vrijwilligers klaar om de mensen van koffie te voorzien en vervolgens alle kneepjes van het handboogschieten bij te brengen. Na enkele afzwaaiers, had iedereen redelijk door hoe het moest en werd in ieder geval het papier geraakt.

De vier beste mannen en vrouwen streden uiteindelijk om de eerste plek. Jeroen Doensen en Maarten van Geel eindigden gelijk. Omdat Maarten het dichtst bij de roos schoot, was hij de winnaar. Voor hem was er een beker en de andere finalisten kregen ook een klein prijsje.

Na deze goed georganiseerde, gezellige activiteit keerden de leden terug naar de Jan van Rixtelstraat, waar de barbecue inmiddels warm was. Met een gevulde buik keerde iedereen weer huiswaarts, klaar voor weer een seizoen als vrijwilliger bij ATTC’77.

Competitie
Er werd afgelopen weekend ook weer voor de eerste keer competitie gespeeld. Waarschijnlijk zat de vakantie nog in de benen want alle teams op één na verloren. Leuk detail is dat de meeste teams met 7-3 verloren.

Het vierde team met Thijs Martinali, Johnny van de Elzen en Johan Heurter was het enige team dat won. Door twee winstpartijen van Thijs en Johan, één keer winst van Johnny en winst in de dubbel werd JCV 9 uit Vught met 6-4 verslagen in de vijfde klasse K.

Lijkt tafeltennis je leuk dan ben je van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen bij ATTC’77. Op www.attc77.nl vind je informatie over openingstijden en vanaf zondag 4 oktober is de zaal elke zondag van 10.00 tot 12.00 uur open voor iedereen om gratis een balletje te komen slaan. Voor batjes en balletjes wordt gezorgd, je moet wel sportschoenen aan.


Foto: De finalisten van het handboogschieten vlnr: Maarten van Geel, Frans Nooijen, Hans van de Eventuin, Jeroen Doensen, Emma, Gerda Berkers, Wilma van Beek, Nel de Boon.