25-jarig jubileum Muziekmakerij de Biks Bent

NULL

25-jarig jubileum Muziekmakerij de Biks Bent


Beek en Donk - 25 Jaar geleden, 9 september 1990, werd Muziekmakerij de Biks Bent door een aantal enthousiaste muziekliefhebbers vanuit buurtschap de Beekerheide opgericht. De Biks Bent is inmiddels uitgegroeid naar een 30-tal musicerende vrienden in de leeftijd van 23 tot 75 jaar, waar plezier en samen muziek maken centraal staat.


Niet alleen Muziekmakerij Biks Bent viert haar 25-jarig jubileum, maar ook 3 van haar leden, die vanaf dag 1 lid zijn van Muziekmakerij de Biks Bent, vierden hun 25-jarig jubileum. Dit was dan ook de reden dat de volledige Biks Bent op woensdag 9 september de 3 jubilarissen, Ineke en Jozef van de Ven en Jolande van Oorsouw een serenade brachten. Tijdens de serenade werden alle 3 onderscheiden met de Biks Bent jubileumspeld.

Het jubileumjaar wordt afgesloten tijdens het jaarlijkse Biks Bent weekend op 26 en 27 september. Aansluitend aan het weekend wordt zondag 27 september een jubileumconcert gegeven bij Café van de Burgt. Aanvang 13.00 uur en de toegang is gratis. Diegene die geïnteresseerd is: u bent van harte welkom.

Foto: De 3 jubilarissen vlnr: Ineke en Jozef van de Ven en Jolande van Oorsouw