Rollerdisco voor de jeugd

NULL

Rollerdisco voor de jeugd


Beek en Donk - De jeugd van Laarbeek en omstreken kan zaterdag 26 september weer genieten van een actief avondje uit. Na weken in de schoolbanken is het heerlijk om met vrienden en vriendinnen lekker actief bezig te zijn en veel lol te maken.


Dat kan voor een luttel bedrag in de SkateSwing van RC De Oude Molen. Pak je skeelers uit de kast en kom gezellig om 19.00 uur naar de Rollerdisco aan de Lage Heesweg in Beek en Donk!

Van september tot en met mei houdt de rollerclub de laatste zaterdag van de maand, deze mega gezellige disco voor de jeugd, vanaf ongeveer 6 jaar. De hal wordt volledig omgetoverd tot superdiscotheek. Natuurlijk met blitse verlichting, een echte DJ, een chillhoek en springheuveltjes voor de waaghalzen. Er is toezicht (en hulp) op de baan, dus ouders kunnen in de gezellige kantine ook een avondje lekker ontspannen. Ouders mogen gratis naar binnen, en voor de kinderen kopen ze de leuke Sk8SwingCard voor maar €5,95. Hiermee kunnen de kinderen zelf 4 keer iets lekkers bij de bar gaan halen, en natuurlijk is de entree in die prijs inbegrepen.

Omdat de hele avond gedragen wordt door enthousiaste vrijwilligers kan de club dit zo goedkoop aanbieden. De avond is uitermate geschikt om met een groepje vrienden en vriendinnen veel plezier te maken. Ook voor kinderfeestjes en buurtfeestjes is het de ideale gelegenheid: actief, gezellig, vertrouwd en betaalbaar. De avond begint om 19.00 uur en duurt tot 21.30 uur. De rollerdisco wordt gehouden in de rollerhal, aan de Lage Heesweg 1 in Beek en Donk.

Iedereen is welkom en kaarten zijn te koop aan de kassa. Groepen adviseren we om de kaarten vooraf te reserveren, dan liggen ze, voorzien van de namen, al voor jullie klaar. Kijk op de website: www.rcdeoudemolen.nl onder het kopje/poster SkateSwing.

Dit jaar gaan ze wat leuks doen. Ze gaan Sk8Swingkaarten weggeven, hoe ze dat gaan doen? Hou de website en Facebookpagina van RC de Oude Molen in de gaten. De organisatie hoopt jullie te mogen begroeten op een van hun SkateSwing avonden.