Terugblik op

NULL

Terugblik op ‘Hoe is het nou met…’ Jan van Kaathoven


Mariahout - Vorig jaar 27 november was het de beurt aan Jan van Kaathoven in de column ‘Hoe is het nou met…’ in De MooiLaarbeekKrant. Daarin kon iedereen lezen dat in het voorjaar van 2014 een familiereis stond gepland naar Lourdes. Lourdes heeft voor Jan van Kaathoven een speciale betekenis en hij zou graag nogmaals met de hele familie in zijn rode Old Timer Volkswagen bus afreizen naar Lourdes.


Echter door de komst van kleinzoon Stijn moest deze reis worden uitgesteld. Toen de kleindochters Luna en Puck deze zomer opperde; “Nou, dán gaan we toch in mei 2016. Dat past precies in opa’s bus!” Een logische oplossing, echter bleek toen het vierde kleinkind in aankomst te zijn dus dát zou hem ook niet worden.

Dit jaar was het feest! De trots van Jan van Kaathoven, zijn rode Old Timer Volkswagen bus werd 40 jaar! Dat betekent dat hij officieel tot de Old Timers behoort en belastingvrij op de weg mag rijden. Nog geen jaar later is het dan eindelijk zover, samen met zijn vrouw Ans is Jan op dinsdag 25 augustus vertrokken op weg naar zijn grote wens… Nog 1 x met ‘zijn’ bus naar Lourdes!

Dankzij de nieuwste middelen blijven Jan en Ans op de hoogte van het thuisfront, maar het thuisfront blijft zo óók op de hoogte. Zo stuurde Ans een aantal van de foto’s door aan haar dochter Dianne en zoon Maurice. En zo ontstond het idee om bij thuiskomst van Jan en Ans hun te verrassen met dit artikel mét natuurlijk een foto van dé wens van Jan….

??Foto: Jan van Kaathoven