Dames VV Mariahout boeken opnieuw zege

NULL

Mariahout - De 2e competitiewedstrijd uit tegen Rhode VR2 werd voor de dames van Mariahout een wedstrijd waarin de doelkansen voor het oprapen lagen. Toch kwamen ze in de 3e minuut op een 1-0 achterstand door een hard en hoog schot in de kruising.

Na een kwartier spelen kwam de verdiende gelijkmaker op het scorebord na een prachtige combinatie, waarbij Ellen het beroemde poortje gebruikte om haar tegenstander te passeren, de bal aan Emy gaf die op haar beurt Mara weer aanspeelde en Mara schoot hard en laag in: 1-1.  Na vele goede aanvallen met knappe combinaties en de daarbij behorende kansen moesten de meegereisde supporters toch wachten tot de 44e minuut, waarin de goed spelende Elke de bal op een presenteerblaadje aan Mara gaf, die keurig wist af te werken: 1-2.

In de 2e helft leverden beide teams volop strijd en de voorstopper van Rhode zat spits Evy letterlijk en figuurlijk op de huid. Susanne werd op tactische wijze ingezet als wissel en Marianne Schepers, die nog net voor het sluiten van de markt is overgekomen. In de 70e minuut was het aanvoerder Marsha Bekkers die na een prima pass de spits Mara vrij voor de keeper wist te zetten. De kans werd verzilverd 1-3 (weer een hattrick) door topscoorster Mara. Indy speelde zich nog even in de schijnwerpers door haar rustige spel. Compliment aan het gehele team, ook aan de assistent-scheidsrechter Ton. Volgende week spelen ze thuis tegen Boekel Sport. Misschien in hun nieuwe tenues?