Afbeelding

Jubilarissen Gemengd Koor De Klokkengieters

NULL

Jubilarissen Gemengd Koor De Klokkengieters


Aarle-Rixtel - Op de jaarlijkse feestdag van Gemengd Koor De Klokkengieters uit Aarle-Rixtel werden 3 jubilarissen gehuldigd. Wies de Jong en Elly Migchels, beiden 40 jaar lid en Anneke Thijssen, 25 jaar lid, werden deze dag gehuldigd in verband met hun jubileum.


Namens het bestuur sprak de voorzitter, Marie-Louise Stevens, de 3 feestelingen toe met een woord van dank voor hun trouw lidmaatschap. Het toeval wil dat de dames alle drie alt zijn. Zij werden verblijd met een passend aandenken.

Tijdens deze jaarlijkse feestdag werden ze gastvrij onthaald op het terrein van de Blauwe Schut en in hun repetitielokaal bij Conferentiecentrum De Couwenbergh.

Nieuwe leden
De repetities van het koor zijn inmiddels weer begonnen. Het koor is nog steeds op zoek naar nieuwe leden. Mogelijk iets voor u?

Najaarsconcert
Het najaarsconcert komt dit jaar te vervallen omdat hun dirigent een aantal maanden wegens ziekte uit de roulatie is geweest. Gelukkig is hij weer hersteld.

Agenda
U kunt hen dit jaar nog horen (en zien) op de volgende datums: zondag 8 november luisteren ze de eucharistieviering op in de kapel van het Elkerliek Ziekenhuis in Helmond. Aanvang 10.00 uur. Zondag 13 december verzorgen zij een kerstconcert in de kerk van H. Martinus, Martinushof in Gennep. Aanvang van dit concert is 15.00 uur. Op zondag 20 december verzorgt het koor traditioneel het kerstconcert in de Parochiekerk in Aarle-Rixtel. Aanvang van dit concert is 18.00 uur. Tot slot verzorgen zij de hoogmis van Kerstmis op eerste kerstdag in de Parochiekerk van Aarle-Rixtel. Aanvang van deze viering is 09.30 uur.

Genoeg keuze dus om eens naar het koor te komen luisteren en u eventueel aan te melden als nieuw koorlid. U bent van harte welkom. Informatie kunt u krijgen bij het secretariaat: Sabina Gijsbers-van Zantvliet, tel. 0492-382170.

Foto: De jubilerende dames werden in het zonnetje gezet