Historisch moment bij ASV'33: start veterinnenvoetbal

NULL

Historisch moment bij ASV'33: start veterinnenvoetbal


Aarle-Rixtel - ASV’33 beleefde afgelopen vrijdag een historisch moment middels de start van het Veterinnen voetbal binnen ASV’33, in competitieverband. Nooit eerder was er een team van 30+ in het vrouwenvoetbal bij ASV’33 actief. Het Veterinnenvoetbal, de tegenhanger van het veteranenvoetbal kende een mooie start.


Als eerste mocht ASV’33 starten met een thuiswedstrijd, met de verenigingen Heeze, DEES (Wintelre) en Deurne als gasten.

Het veterinnenvoetbal wordt gespeeld op een vrijdagavond en er wordt een halve competitie afgewerkt, voor elk team dus drie wedstrijden. En natuurlijk moet in deze categorie de gezelligheid ook een grote rol spelen. ASV’33 trok ten strijde met een 13-tal dames die er heus voor gingen, om naast de gezelligheid ook een mooie prestatie neer te zetten. Wintelre was deze avond duidelijk de sterkste en won afgetekend alle drie de wedstrijden. Voor ASV’33 zelf kon de avond niet meer stuk, er werd een puntje gehaald tegen Deurne, en tegen het sterke DEES wisten de Aarlese vrouwen zelfs te scoren.

Na de wedstrijden was er nog een gezellig samenzijn in de kantine, waarbij elk team nog ruimschoots van de gezelligheid kon nagenieten. Ook wisten de dames van ASV’33 zich vergezeld door het jongste supporterscorps aller tijden, hun eigen kinderen, wat een aardig steuntje in de rug was. De volgende competitieronde staat alweer gepland over drie weken en wel op vrijdag 9 oktober en dan ontvangt de vereniging DEES (Wintelre), ASV’33, Deurne en Heeze als gasten. ASV’33 wenst de veterinnen nog heel veel plezier én succes toe, en daar hoeft men niet zo bang voor te zijn, in het verdere verloop van dit seizoen.

De uitslagen:
ASV’33 - Heeze 0-1
DEES – Deurne 5-1
DEES – Heeze 3-1
Deurne – ASV’33 0-0
ASV’33 – DEES 1-3
Heeze – Deurne 2-0