Sterke competitiestart voor teams Bedovo

NULL

Beek en Donk - De competitie is weer van start en na wat mooie oefenwedstrijden is Next/Bedovo Dames 1 klaar voor een nieuw seizoen. Dit met een wat beperkter maar daarentegen niet minder fanatiek team.

De eerste wedstrijd moest gespeeld worden tegen het al bekende Particolare Dames 3. Na wat lichte zenuwen aan de start wist Next/Bedovo Dames 1 meteen sterk spel neer te zetten waar Particolare Dames 3 geen antwoord op had. Tegen het snelle spel aan de kant van Bedovo en enkele mooie service reeksen van Maaike Koot werd de wedstrijd moeiteloos binnengehaald met een eindstand van 0-4.

Bedovo meisjes C
Voor Bedovo meisjes C is het een extra spannend begin van het seizoen. Zij zullen voor het eerst competitie spelen bij de jeugd. Bij de start van de wedstrijd is het aanvankelijk nog even wennen voor de meiden. Maar gaandeweg de wedstrijd worden de meiden steeds fanatieker waardoor zij de tweede set kunnen binnen slepen tegen VVC Best MC2. Ondanks het doorzettingsvermogen van Bedovo Meisjes C weten zij helaas de andere sets niet meer te winnen, maar weten toch een mooie uitslag te behalen van 3-1.

Bedovo meisjes A
Het meisjes team wat vorig jaar nog in de B-jeugd hun wedstrijden afwerkte, mag hun kunsten nu in de A-jeugd vertonen. Met pas een paar trainingen in de benen en 2 oefenwedstrijden achter de rug was het maar de vraag of het team er klaar voor was. Hoewel het team in de tweede set maar liefst aankeek tegen een achterstand van 13-0 tegen Energo bleek na een knallende servicebeurt van Roos Kruisbrink Bedovo Meisjes 1 toch door hun krachtige spel een sterkere tegenstander te zijn. Bij tijd en wijle lieten de meiden prima volleybal zien en kon het toegestroomde publiek aanschouwen dat de meiden de laatste jaren flinke stappen hebben gemaakt. Maar liefst 5 punten wisten ze binnen te halen in de nieuwe klasse.

Café Thuis Bedovo H1
De eerste wedstrijd van het seizoen was voor de mannen van Bedovo meteen een echte kraker. Café Thuis Bedovo H1 speelde in het hol van de leeuw tegen DKJO, de nummer 2 tegen de kampioen van het vorige seizoen. Aangezien café Thuis Bedovo H1 het zonder middenaanvaller Koen Spierings moest stellen en DKJO er juist een aantal versterkingen uit hogere klasses had bijgekregen, beloofde het op voorhand een zware wedstrijd te worden. Beide teams waren enorm aan elkaar gewaagd wat resulteerde in spannende set uitslagen. Uiteindelijk kon in de vijfde set met een uiterste krachtsinspanning de wedstrijd worden binnengesleept.

Alle uitslagen van het afgelopen weekend zijn terug te vinden op pagina 32.