Open dag bij Howeko

NULL

Open dag bij Howeko


Beek en Donk – Howeko is een plek waar mensen die overdag tijd over hebben, zich kunnen uitleven met hun hobby. Er is een goed uitgeruste timmerwerkplaats met machines die in een professioneel timmerbedrijf niet misstaan. Verder zijn er groepen die zich bezighouden met schilderen, keramiek, handwerken en pitrietvlechten. Tafeltennissen en een kaartje leggen zitten ook in het assortiment. Maar ook voor een gewoon praatje staat Howeko open.


Howeko beschikt over een kantine, waar de bezoekers tussen de bedrijven door kunnen genieten van een kopje koffie of thee, maar waar ook mensen welkom zijn die zich niet direct geroepen voelen om in de werkplaats bezig te zijn. Er ligt dagelijks een verse krant en ook internetten behoort tot de mogelijkheden.

Jaarlijks houdt Howeko een open dag om de vaste bezoekers de mogelijkheid te bieden hun producten aan vrienden en kennissen te laten zien, maar ook om belangstellenden te laten zien of Howeko iets voor hen is. Howeko staat open voor iedere inwoner van Laarbeek. Kijk voor nadere informatie eens op www.howeko.nl.