Thema-avond

NULL

Thema-avond ‘Duurzaam wonen en leven in Mariahout’


Mariahout - Zorg om het Dorp houdt maandag 12 oktober een thema-avond ‘Duurzaam wonen en leven in Mariahout’. Graag nodigen zij iedereen uit om actief aan deze avond deel te nemen als luisteraar, meedenker en/of ondernemer. De avond vindt plaats in het Buurthuis en start om 19.30 uur. De koffie staat om 19.00 uur klaar.


Op de agenda staat:
- inleiding door Zorg om het Dorp; waarom organiseren zij deze avond en wat is het belang voor Mariahout.
- niet commerciële presentaties in het kader van duurzaamheid.
- korte presentaties door Mariahoutse ondernemers om hun product onder de aandacht te brengen en aan te geven hoe dit bijdraagt aan een duurzaam en leefbaar Mariahout.
- pauze
- gelegenheid om vragen te stellen bij standjes waar de bedrijven zich presenteren

Graag nodigt Zorg om het Dorp alle ondernemers uit zich te presenteren op welke wijze zij actief en duurzaam ondernemen. Zij denken hierbij aan: materiaalkeuze, vormen van isolatie, milieuvriendelijke afvalverwerking, inkoop en gebruik van duurzame energiebronnen, gezondheid, ontspanning en sport.

Deze oproep is gericht aan Mariahoutse bedrijven en (oud-) Mariahoutenaren die elders een bedrijf hebben. ZOD biedt de mogelijkheid om gedurende 3 minuten een presentatie te houden. U kunt hiervoor zelf materiaal meebrengen of digitaal aanleveren. Na de pauze kunnen belangstellenden uw standje (tafel) bezoeken voor verdere informatie. Voor ondernemers is dit een mooie gelegenheid om te netwerken. U kunt zich aanmelden vóór 1 oktober bij secretariaat@zorgomhetdorp.nl.