Lichtstad Revuetheater in het Anker

NULL

Lichtstad Revuetheater in het Anker


Laarbeek - De gezamenlijke afdelingen van de Zonnebloem uit Laarbeek, bieden op zaterdagmiddag 7 november een optreden door het Eindhovense Lichtstad Revuetheater aan. Dit vindt plaats in Muziekcentrum het Anker te Beek en Donk. Gezien de capaciteit van het Anker is de verwachting dat er nog ruimte is voor kaartverkoop aan anderen dan uitsluitend Zonnebloemdeelnemers.


De kosten voor dit middag vullend programma bedragen €15,00 per persoon, inclusief een kopje koffie of thee voor aanvang en een drankje in de pauze.
De show heet ‘En nu Revue’, waarin sketches, liedjes, choreografie en conferences over de actualiteit, worden afgewisseld met acts van verschillend pluimage, zoals een goochelaar, een majorettecorps en een dansgroep van danseressen op leeftijd.
Het thema van de show is nostalgie; het verlangen naar vroeger, maar het moeten accepteren van veranderingen en uiteindelijk tot de conclusie komen dat de toekomst eigenlijk een heel mooi vooruitzicht biedt. De Zonnebloemdeelnemers en vrijwilligers krijgen van hun eigen afdeling een persoonlijke uitnodiging waarop zij zich voor deze show kunnen aanmelden. Niet-Zonnebloemers kunnen zich nu al opgeven bij:
Beek en Donk: Toos van der Linden tel. 0492 - 462974
Aarle-Rixtel: Maria Hagelaar tel. 0492 - 383293
Lieshout: Jan Tielemans tel. 06 - 51815316
Mariahout: Ria Dinnissen tel. 06 - 15515066
U wordt dan op volgorde van aanmelding op een lijst geplaatst, want vol is uiteraard vol.