Blinde koppelwedstrijd bij H.S.V. Het Geduld

Sportnieuws

Blinde koppelwedstrijd bij H.S.V. Het Geduld


Beek en Donk - Nu het kampioenschap koningsvissen er op zit, resteert er nog een wedstrijd en wel de blinde koppelwedstrijd. Deze inmiddels traditionele wedstrijd is de kers op de taart.


Na al die spannende koningswedstrijden kan hier lekker gevist worden zonder te weten wie je koppelmaat is. Die wordt kenbaar gemaakt na de wedstrijd door middel van een tweede loting, altijd spannend. Dit alles gebeurd onder het genot van een hapje en een drankje, hier staat de gezelligheid en het plezier voorop.

De koningskoppel titel van 2014 is nu nog in handen van Ronald Bosmans en Ronald Mastbroek, maar wie o wie gaan de zeer gewilde koppeltitel 2015 in de wacht slepen?

Wil je graag meedoen en heb je een vergunning van de club, dan ben je zaterdag van harte welkom op de visvijver van H.S.V. Het Geduld. De loting is om 13.30 uur en om 14.00 uur start de wedstrijd, die duurt tot 17.00 uur. De winnaars worden uitgenodigd op de officiële prijsuitreiking op 11 oktober om 11.00 uur bij Café/Zaal van de Burgt.