ASV'33 verpletterd door Handel

NULL

Aarle-Rixtel - De wedstrijd ASV’33-Handel was er eentje om heel snel te vergeten, de gehele wedstrijd kwam ASV’33 er helemaal niet aan te pas en was Handel op alle fronten beter. De wedstrijd was dan eigenlijk ook al na een kleine 25 minuten gespeeld toen de 0-3 op het scorebord verscheen.

Vooraf was bekend bekend dat Handel een sterke tegenstander zou zijn, maar dat Handel de gehele wedstrijd zou domineren en een maatje te groot zou zijn, had niemand verwacht. Al na 6 minuten opende Handel de score, balverlies aan ASV’33 zijde was de oorzaak hiervan, Jeff Rijksen liet deze kans niet onbenut en scoorde laag in de benedenhoek. 4 minuten later was het Jeff Rijksen opnieuw die wederom een fout genadeloos afstrafte 0-2.

ASV’33 kon hier heel weinig tegenover stellen, de enigste kans was voor Thijs van Uden, maar zijn inzet werd door de doelman tot corner verwerkt, en hiermee is alles gezegd wat de mogelijkheden betreft voor ASV’33, de gehele eerste helft. De beslissing viel dan ook eigenlijk al na 25 minuten spelen, uit een hoekschop kopte Jan Roosjen de 0-3 binnen. Voor ASV’33 zat dan ook alles tegen en bij dit derde doelpunt moest de doelman van ASV’33 vervangen worden wegens een blessure. Martijn Verbakel, de jonge doelman van ASV’33 had de zeer moeilijke taak om Handel van meerdere doelpunten af te houden, wat hem niet lukte, ook hij bezweek onder de kracht van het scoringslustige Handel, dat voor rust nog tot twee maal toe het net wist te vinden. De rust brak dan ook aan voor ASV’33 met een 0-5 achterstand.

Ook na de rust ging Handel vrolijk door, in de 59e minuut kwam de 0-6 op het scorebord en wederom was Jeff Rijksen de plaaggeest voor ASV’33. Na dit moment was ASV’33 enkele keren gevaarlijk middels enkele afstandschoten. ASV’33 wist hierna zelfs te scoren, Robbert Mol scoorde uit een mooie aanval en bracht hiermee de eretreffer op het scorebord. Maar weer even later werd het zelfs 1-7, Pim Bexkens was de boosdoener. ASV’33 was na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter van Dijk uit Herpen dan ook blij dat de afstraffing niet nog groter was geworden. Er is door de ploeg van Han van Rosmalen alles aan gedaan om een goed resultaat te bereiken, maar hier zat simpel gezegd niet meer in. Een wedstrijd om snel te vergeten, een wedstrijd waarin Handel duidelijk beter was, en waarvan ASV’33 moet leren. Nogmaals vergeten en snel denken aan de wedstrijd van komende zondag, want dan treft Lierop een getergd ASV’33, wat op zoek gaat naar eerherstel en hopelijk leidt dat naar de drie punten.

Opstelling ASV’33: Rob Renders(25e Martijn Verbakel), Robbert Mol, Gerben Rendering, Rene de Vries, Sander v/d Waarsenburg, Pim Dubois, Peter Raymakers (70e Teun van Asten), Dennis Verbakel, Nick Hendriks (52e Mark Smits), Ronny Heijmans, Thijs van Uden.