Afbeelding

Spectaculaire muziek- en dansmiddag voor mensen met beperking

NULL

Spectaculaire muziek- en dansmiddag voor mensen met beperking


Lieshout - Voor mensen met een beperking wordt er voor de 7e keer een gratis en schitterend muziekprogramma geboden, muziek en entertainment optimaal gecombineerd. De middag vindt plaats op zaterdag 31 oktober.


Lokale topartiesten staan garant voor het nodige vermaak, niemand minder dan Die Milka’s, De Velt op, Party Jockey Tim en drumband Nooit Gedacht laten geheel belangeloos het beste van zich horen en zien. Ellen Tappel van Life Style center Laarbeek en de Streetdance groep UnityEight zorgen voor de ritmische bewegingen.

Monika Slaets en Tim Frenken (Party Jockey Tim) zorgen voor de presentatie. De opening wordt gedaan door de directeur van de dorpshuizen Laarbeek, Hennie Antonis. De organisatie is in handen van Paul de Hoon, Janny en Johan Frenken. Het geheel wordt mogelijk gemaakt door een enthousiaste organisatie die voornamelijk uit vrijwilligers bestaat.

Er zijn ca. 20 enthousiaste sponsoren gevonden die dit initiatief een warm hart toedragen. Alle mensen met een beperking uit de regio zijn welkom. Op veler verzoek is het programma dit keer ook weer voorzien van karaoke en playback. De entree is gratis. Men krijgt gratis koffie en thee bij binnenkomst en overige consumpties zijn €1,70. Er worden gezonde hapjes verzorgd en er zijn mooie prijzen te winnen.

Het programma begint om 13.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Deze middag vindt plaats in het Buurthuis aan de Grotenhof 2 te Lieshout. Kijk op www.vierbinden.nl voor meer informatie.

Foto: muziekfeest