Afbeelding

Fietsen en dineren met oMase

NULL

Fietsen en dineren met oMase


Mariahout - In Laarbeek staan vele kunstwerken en culturele/religieuze objecten op bekende en minder bekende plaatsen. Aan de hand van het boekje ’Buiten de Kunst –Laarbeek’ fietsen de dames van oMase op maandag 5 oktober door alle kernen langs een groot aantal kunstwerken.


Ze kunnen kennismaken en genieten van de variatie van objecten die Laarbeek rijk is. Dames die zich hiervoor aangemeld hebben krijgen nog bericht.

Uiteten
Op donderdag 8 oktober gaan dames, die zich hiervoor aangemeld hebben, eten in het schoolrestaurant van het Fioretti College in Veghel. Het doel van het schoolrestaurant is dat leerlingen kook- en serveerlessen krijgen in een zo natuurgetrouw mogelijke praktijksituatie. Ze vertrekken om 17.45 uur vanaf de kerk.

Op woensdag 16 september hebben de dames van oMase een bezoek gebracht aan de Gasthuishoeve in St. Oedenrode. De aanwezigen kregen een kijkje en rondleiding op het bedrijf waar kwekers en telers hun lokale producten presenteren en verkopen. Het was een leuke en interessante middag.

Foto: oMase fietsroute