Prijzen Buurtendag Beek en Donk

NULL

Prijzen Buurtendag Beek en Donk


Beek en Donk - Tijdens de eerste goed verlopen Buurtendag waren er een aantal wedstrijden en wedstrijdjes waarvan de organisatie bij deze de uitslagen en de winnaars willen vermelden.


Fotowedstrijd
Fotoclub ’t Objectief organiseerde een fotowedstrijd waarbij foto’s over Beek en Donk gemaakt ‘moesten’ worden. Foto’s over wat je het mooist en lelijkst vond in Beek en Donk. De foto’s werden beoordeeld door een deskundige jury, ondersteunt door de professionele fotograaf Joost Duppen.

De mooiste foto over wat lelijk is in Beek en Donk werd gemaakt door Henk Berkers en betrof een pand aan de Gemertseweg (oud pand van Balkom Garage annex Fietsenwinkel). De mooiste foto over wat mooi is in Beek en Donk werd gemaakt door Tonny van den Eijnde en betrof het prachtige verlichte houten paneel aan het nieuwe Commanderij college. Een aantal foto’s zijn te bewonderen op de site van de Dorpsraad www.dorpsraad-beekendonk.nl.

Speur- en puzzeltocht
De Dorpsraad hield een speurtocht en puzzeltocht voor kinderen. Twee kinderen, Romy van den Berg en Mike van den Berg, hadden alle sprookjes gevonden en het goede woord ‘spijkerfabriek’. Minthe, Noralin en Arvin Schmeiss hadden ook alle sprookjes, maar een iets korter woord. Na loting hebben Romy, Mike, Minthe en Noralin van de Dorpsraad een leuke prijs ontvangen.

Vragenkwis
Marie-Christine van der Heijden is de winnares van de vragenkwis over Beek en Donk. Het woord wat ze zochten was ‘Dorpsondersteuner’. Zij ontving van de Dorpsraad een boekenbon.

Biljarten
Biljartvereniging ’t Centrum hield een tweetal leuke, maar ook spannende wedstrijden. Het barakken werd gewonnen door Gerry de Fost en Jan Verbakel won het dobbelsteen/pion stoten. Zij zullen via de vereniging een fles ‘jonge’ ontvangen.

KBO Beek en Donk
Tot slot organiseerde KBO Beek en Donk een wedstrijd om te raden hoeveel een mand met levensmiddelen kost. Het totale bedrag was €42,05 en de gelukkige winnares Franka Ketelaars heeft de mand inmiddels ontvangen.

De Dorpsraad en ViERBINDEN bedanken alle deelnemende organisaties en de bezoekers voor deze fijne en voor herhaling vatbare dag!