Lieshouts bedrijf genomineerd voor Nationale Business Succes Award

NULL

Lieshouts bedrijf genomineerd voor Nationale Business Succes Award


Lieshout - Kanters Special Products uit Lieshout is als branchewinnaar in de categorie veevoedersupplementen genomineerd voor de Nationale Business Succes Award 2015. Deze award is de grootste ondernemersprijs van Nederland en wordt uitgereikt aan het meest innoverende, succesvolle en ambitieuze bedrijf. Naast de hoofdprijs maakt Kanters ook kans op de prijs voor Meest Innovatieve Onderneming en Beste in Agri en Food.

Wat doet Kanters?
Kanters ontwikkelt en produceert innovatieve, duurzame alternatieven voor antibiotica die zowel diergezondheid, dierwelzijn als bedrijfsresultaten verbeteren. Via een internationaal distributienetwerk worden de producten in meer dan 60 landen verkocht.

Waarom genomineerd?

Een beschrijving uit het nominatierapport: Kanters Special Products BV heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van veevoedersupplementen, met een zeer sterke positionering. Het bedrijf heeft grote kennis en ervaring op het gebied van diervoeding en heeft inmiddels een uitstekende reputatie opgebouwd. Het wordt algemeen als een van de leidende bedrijven op dit gebied gezien en weet haar grote kennis van voedingssupplementen en haar klant- en servicegerichte aanpak uitstekend met elkaar te combineren, waardoor zij een zeer grote mate van tevredenheid bij haar klanten weet te bereiken.

Kanters op tv
De verkiezing is te volgen via het televisieprogramma ‘De Succesfactor’ op zondagen om 12.55 uur op RTL 7. Kanters komt zondag 4 oktober in de uitzending. Op 4 februari 2016 wordt de winnaar bekend gemaakt die met de hoofdprijs van €100.000 naar huis gaat. Ook grote, landelijke kranten als het AD en het Financieel Dagblad besteden aandacht aan de verkiezing.