Afbeelding

Yammas speelt 'bubble' voetbal

NULL

Yammas speelt 'bubble' voetbal


Mariahout – Yammas hield vrijdag 25 september alweer de 2e activiteit van het nieuwe seizoen. Met maar liefst 60 deelnemers hebben ze ‘Bubble voetbal’ gespeeld op het sportpark.


Bubble Voetbal is vergelijkbaar met echt voetballen. Twee teams proberen de bal in elkaars doel te werken. Doordat alle spelers in een grote Bubble zitten kan je elkaar omverlopen, tegen de keeper van de andere partij opspringen of de spits van de tegenstander sandwichen, super toch!

Net als met echt voetbal is het de bedoeling om meer goals te maken dan de tegenpartij. Er komt meer bij kijken dan een goede techniek of een groot tactisch inzicht. Een goede voetballer is dus niet per definitie een goede Bubble voetballer. Dus geschikt voor iedereen.

Iedereen was na afloop van elke wedstrijd uitgeput, maar kwam met een grote glimlach uit de Bubble bal! Iedereen kon naar hartenlust tegenstanders omver beuken, omver gebeukt worden, koprollen maken en nog meer gekke capriolen uithalen zonder dat het pijn deed. Ook muziek en drinken ontbrak niet die avond. Bubble voetbal was gegarandeerd een succesactiviteit. Voor foto’s zie www.yammas.nl. De volgende soosavond is vrijdag 9 oktober. Yammas be there!

?Foto: Yammas